Bel 030-2318125

Kerastase en l'Oreal Professionelde beste haarproducten

kerastase-kapper-utrecht

Kerastase, de kunst van perfect haar

Zorg voor de hoofdhuid in combinatie met het voeden, beschermen en versterken van de haarvezel door het gebruik van uitzonderlijke formules, is volgens de stylisten van Kérastase de manier om prachtig haar te creëren. Voor perfect haar zijn massa, glans en beweging een must: het begint allemaal met high-performance producten, gevolgd door persoonlijke haarstyling.


Dankzij haar expertise slaagde Kérastase erin om het stylingconcept naar een hoger niveau te tillen en zo een nieuw emotioneel, sensueel en deskundig statement te maken. 'Couture Styling' door Kérastase is het verbond tussen langdurige fusional hold en absolute vrijheid van beweging.
Voor de eerste keer is styling in perfecte harmonie met het haar, zonder dat de hold wordt aangetast. De Kérastase styling lijn is meer dan een nieuwe styling tool, het is een Style Perfector.

 
l-oreal-professionel-haarproducten

l'Oreal Professionel, portfolio van Nederlandse topkappers

Styling

Creëer uw look en al uw wensen met de stylinglijnen van L'Oréal Professionnel: Tecni Art, Play Ball, Texture Expert en L'Oréal Professionnel Homme.

Kleur

Creëer, interpreteer, bedenk: L'Oréal Professionnel ontwikkelt innovatieve producten die optimaal respect voor het haar bieden.

Mannen

L'Oréal Professionnel Homme is een complete lijn die specifiek is ontwikkeld voor mannen die op een elegante en geraffineerde manier willen opvallen met een unieke, persoonlijke look.